Doctor Sleep (2020) online subtitrat in romana HD

1
reclama (High Quality)

Doctor Sleep (2020) online subtitrat in romana HD
Pe autostrăzile din America „The True Knot” un crup de oameni, aratand ca niste batrani care par a fi inofensivi, calatoresc in autorulotele lor . Aceștia sunt de fapt ființe supranaturale malefice, „diavoli goi” care sunt chiar nemuritori, supravietuind cu „strălucirea”-aburii produsi de copii cu anumite abilitati psihice atunci când sunt torturați până la moarte.Cînd incep să moară de rujeola contractată de la ultima lor victimă, ei cred că pot fi vindecati cu aburul lui Abra.
Abra Stone, în vârstă de doisprezece ani, care are un dar spectaculos, cel mai strălucitor văzut vreodată,începe să-și manifeste propriile puteri psihice atunci când aparent prezice atacurile teroriste din 11 septembrie. Ea stabilește lent și neintenționat o legătură telepatică cu Dan; în timp ce crește, contactul devine mai conștient și voluntar, iar strălucirea ei devine mai puternică decât a lui.
Bântuit in trecut de locuitorii Hotelului Overlook, unde a petrecut un an oribil de copilărie, Dan a fost în derivă multi ani, incercand să-și piardă moștenirea tatălui său: disperare, alcoolism și violență. El decide să renunțe la băut si se stabileste in micul oras Frazier, lucrand la un hospice si participand la intalnirile cu alcoolici anonimi. Abilitățile sale psihice, suprimate de mult timp de băut, au reapărut și îi permit să ofere confortul final crucial pentru cei care mor . Ajutat de o pisica care poate simti cand cineva este pe cale sa moara, Dan dobandeste porecla „Doctor Sleep”.
Abra solicită telepatic ajutorul lui Dan, care incepe o luptă pentru salvarea ei, din mana acestui grup care rataceste prin America

Doctor Sleep online subtitrat in romana

Sursa 1 :Sursa 2:

Detalii Film:
Doctor Sleep (2020) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror, Mister

Acorda o nota filmului !

87018701