Hagazussa (2018) online subtitrat in romana HD

0
reclama (High Quality)

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Hagazussa (2018) online subtitrat in romana HD.

HAGAZUSSA este legenda intunecata a tinerei Albrun si lupta ei de a-si pastra propria sanatate mintala. Ea incearca sa exploreze linia fina dintre magia antica, credinta si nebunie.
În Austria, secolul al XV-lea, o iarnă rece se întinde peste Alpi, în timp ce superstiția, credintele pagane despre spirite si vrajitoare, domnește printre țărănimea locală. Într-o colibă montana îndepărtată, Albrun și mama ei trăiesc intr-o subzistență slabă, crescand capre și procurand alimente din pădurea din apropiere. Dar când mama ei moare de o boală misterioasă, lăsând-o pe Albrun orfana la o vârstă fragedă, aceasta ramane traumatizată și singură și este evitată de sătenii din apropiere. Situația se înrăutățește, peste douăzeci de ani mai târziu, când ea poartă copilul ei din afara casatoriei. Cu toate acestea, un satean, misterioasa Swinda, o ademeneste pe Albrun intr-o prietenie nefericita, tentand-o cu delicatete senzuale. Între timp, de undeva, vocea mamei sale o cheamă din pădurile întunecate și întunecate. Sunt aceste strigăte inchipuiri ale unei minți înșelătoare, sau o adevărată forță a răului supranatural?
Traducere in romana –

Sursa 1 :Sursa 2:

Sursa 3:

Hagazussa online subtitrat in romanaHD 6oHDHA56">

Sursa 4:

Hagazussa online subtitrat in romanaHD NwpCocJlJrt">

Sursa 5:

Hagazussa online subtitrat in romanaHD MuOLxjaGwAZ">

Sursa 6:

Hagazussa online subtitrat in romanaHD 7PpU2Wli">

Sursa 7:

Hagazussa online subtitrat in romanaHD rd95Mb49J">

Sursa 8:

Hagazussa online subtitrat in romanaHD RM9yES6X">

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme onlineVezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

-->

Acorda o nota filmului !

1067310673